Dato oppdatert: 13.03.2022


PersonvernerklæringInnsamling av informasjon


Vi samler data om deg når du bruker nettsiden, kontakter oss og handler med oss. Det kan samles informasjonen som navn, epost-adresse, telefonnummer, adresse og betalingsopplysninger (kortholders navn, epost-adresse, kundenummer, ordrenummer, bankkontodetaljer, kortdetaljer, transaksjonstidspunkt), bilder, video- og lydopptak.

I tillegg mottar vi og registrerer automatisk informasjon om din datamaskin og nettleser, inklusiv din IP-adresse, programvare og maskinvare, samt siden du etterspør.Bruk av informasjon


Personopplysninger vi samler kan bli brukt til å:

 • Svare på henvendelser

 • Forbedre vår nettside

 • Gjennomføre handelPersonvern


Dine personopplysninger vil ikke bli solgt, utvekslet, overført eller gis til andre selskaper, utenom de som er nødvendig for å fullføre en forespørsel og transaksjon.

Vi benytter oss av Google Analytics til å innhente informasjon om bruk av nettsiden.

Fakturering og betaling skjer via betalingsløsningen Stripe, Inc. Nødvendige personopplysninger vil bli delt med selskapet for å kunne gjennomføre handel.

Tjenesten vi bruker for levering av filer på nett leveres av Jotta AS.

Epost-tjenesten vår leveres av Domeneshop AS.

Alle typer medier som kunde leverer til oss er kundens eiendom. Det vil si at ingen andre enn kunden selv har rett til å dele disse, eller la andre se på disse uten kundens samtykke. Likevel har vi rett til å se gjennom materialet for å sikre at det blir levert til kunde i forventet kvalitet.

Om nødvendig, vil vi dele informasjon med myndigheter for å etterforske, forhindre eller handle mot ulovlige aktiviteter, mistanke om svindel, situasjoner som involverer potensiell risiko på en persons fysiske sikkerhet, eller dersom det er påkrevd ved lov.Informasjonsbeskyttelse


Vi har sikkerhetstiltak for å opprettholde sikkerheten på dine personopplysninger. Datamaskinene/serverne som brukes for å lagre personlig identifiserbar informasjon holdes i et sikkert miljø og deles kun med godkjente tredjeparter, som er nevnt tidligere i personvernerklæringen.Bruk av informasjonskapsler


Informasjonskapsler forbedrer tilgangen til vår nettside og identifiserer besøkende.Sletting av informasjon


Dersom du ønsker å få dine personopplysninger slettet, må det sendes en forespørsel på e-post til post@digitisering.no. Personopplysninger i forbindelse med handel vil bli lagret i opptil fem år, jfr. Bokføringsloven §4. Digitiserte filer blir lagret lokalt på våre maskiner og evt. hos Jotta AS i opptil 30 dager etter ferdigstillelse.Enighet


Ved å bruke vår nettside og våre tjenester godtar du overnevnte personvernerklæring.


Vilkår


Kunder har 14 dagers angrerett etter bestilling, jfr. Angrerettloven §21. Angrerettskjema sendes på e-post. Ved bestilling vil kunden bli bedt om å godta at arbeidet kan starte umiddelbart etter at Digitisering mottar materialet, jfr. Angrerettloven §19. Dersom kunden ikke godtar at arbeidet startes umiddelbart, vil arbeidet først kunne starte 14 dager etter bestilling. Dersom kunden benytter seg av angreretten, og har godtatt at arbeidet kan starte umiddelbart, vil arbeid som allerede er utført måtte betales av kunden, jfr. Angrerettloven §26.

Alt materiale og fysisk medie (herunder videokassetter, lydkassetter, lydbånd, bilder o.l.) som kunde leverer til oss skal være kundens eiendom. Det er ikke tillat å sende oss piratkopiert eller annet ulovlig materiale. Det er kundens ansvar å påse at han/hun har de nødvendige rettigheter til materialet som trengs for at vi skal kunne digitisere dette.

Kunde bestemmer selv hvordan fysisk medie leveres til oss, og er ansvarlig for dette frem til vi har mottatt pakken. Ved retur til kunde (via post) blir pakken sendt med sporing og forsikring på opptil 10.000 kr.

Når kunde har mottatt ferdig digitisert materiale fra oss plikter han/hun å undersøke resultatet så raskt som mulig. Det skal undersøkes om resultatet er i samsvar med det som var bestilt, og at kvalitet, og evt. andre aspekter er som man kan forvente. Det skal også så snart som mulig undersøkes om det har oppstått skader på fysisk medie som kunde har fått i retur, og evt. andre feil og mangler. Dersom kunde oppdager noe som ikke er som det skal, skal det meldes til oss så snart som mulig.